Wie zijn wij

De twee hoofdtrainers van Flinch (Ronald Algra en Bert Spin) hebben beiden ruim 20 jaar ervaring in de psychiatrische zorg. Daarmee hebben zij vele vormen van agressie gezien alsook de opbouw daarvan. Daarnaast hebben zij 10 jaar ervaring in het geven van trainingen in agressie- & conflicthantering en bedrijfsopvang binnen gemeenten, ziekenhuizen, het MKB en het onderwijs.


Bert en Ronald hebben in de afgelopen jaren beiden geregeld zelf ondervonden hoe het is om verbale en fysieke agressie mee te maken. Maar misschien nog wel belangrijker: ze hebben ook beiden aan den lijve ondervonden hoe het voelt om handelingsverlegen te zijn. Ze kunnen zich dus uitstekend verplaatsen in de deelnemers van hun trainingen alsook voorbeelden uit de praktijk benoemen.


De trainers van Flinch staan met één been in de praktijk. Dát is namelijk de kracht van Flinch. Dat is ook de reden dat beide hoofdtrainers, met een klein flexibel contract, nog steeds werkzaam zijn binnen een behandelkliniek als verpleegkundige en agressiebeheersingstrainer. Uit feedback komt dat veel terug: dat juist die praktijkervaring van de trainers van Flinch de theorie zo goed ondersteunen en dat de aangereikte tools daarmee zo tastbaar en praktisch toepasbaar worden.